Als bedrijf donateur worden

Onze stichting kan alleen bestaan dankzij de gulle giften van vele Stompwijkse bedrijven en personen. Wat dat betreft heeft de ‘Stichting oud Stompwijk’ (voortaan StoS) niks te klagen. Nog voordat de StoS een feit was, waren er al vele toezeggingen om StoS financieel te ondersteunen. Zo zeer zelfs dat de initiĆ«le kosten, die gemaakt moeten worden bij het oprichten van een stichting, precies afgedekt konden worden.

Oud stompwijk logoTe denken valt aan notariskosten, kamer van koophandelkosten, kosten deponeren van domeinen, kosten voor de inrichting van een website in de cloud, het abonneren op een voorziening die een ledenadministratie kan voeren, het verwerven van promotiemateriaal en ga zo verder.

Natuurlijk willen wij groeien. En groei kost geld. En dat betekent dat ieder beetje centjes zeer welkom is. Bent u net als die tientallen andere bedrijven enthousiast met betrekking tot de StoS en wilt u graag een donatie leveren, neem dan contact op met bestuur @ oudstompwijk.nl. En zoals u weet: in een e-mailadres komen geen spaties voor; gelieve die dus te verwijderen mocht u besluiten het adres te knippen en plakken.