Vrijwilligers

In de doelstellingen van de ‘Stichting oud Stompwijk’ (vanaf nu StoS) staat onder andere:

….het bevorderen van de kennis van de geschiedenis van het buurtschap Stompwijk, het verzamelen en digitaliseren van historische documenten, van fotomateriaal….

Nu kan dat alleen als er mensen zijn die bereid zijn hun kennis te delen met de StoS. Sommigen zijn handig in en hebben er aardigheid in om hand- en spandiensten te verlenen bij scanwerkzaamheden, anderen zijn juist weer blij met het maken van beschrijvingen en doen van identificaties.

En er zijn vast ook mensen te vinden die zo nu en dan -of zelfs geregeld- een interessant verhaal aan willen leveren: een stukje familiegeschiedenis, een beschrijving van een verenigingsgeschiedenis of een deel daaruit en dat alles ruimschoots voorzien van foto’s.

GelukkOud stompwijk logoig start de StoS al met een kleine groep, maar erg enthousiaste, vrijwilligers die al het nodige werk hebben verricht. Maar we zijn er nog lang niet! Elders op deze website kunt u lezen dat we verwachten met ongeveer 7.000 foto’s al een heel eind zullen komen. Schrijver deze vermoedt dat het wel wat meer zijn.

En dus, als u graag een steen wilt bijdragen als vrijwilliger, meldt u dan bij het bestuur van de StoS. Schrijf een email naar: bestuur @penstaartje oudstompwijk.nl. En zoals u weet: in een emailadres komen geen spaties voor en al helemaal geen penstaartje; gelieve die dus te verwijderen mocht u besluiten het adres te knippen en plakken.