De afgelopen maanden

De afgelopen maanden waren ongewoon. Als we alleen al kijken naar ons blad Stompwiic dan zien we dat in korte tijd twee themanummers te verwerken hadden, dat er een herverdeling van (bestuurlijke) werkzaamheden heeft plaatsgevonden en dat we wereldwijd in een crisis belandden. En wat het laatste betreft, dat is nog niet over.

De eerste twee punten, de themanummers en de herverdeling van taken, zijn wel naar wij menen tot tevredenheid opgelost en afgehandeld. Maar u begrijpt zoiets kost tijd, vaak meer tijd dan eerst bedacht. En dat is dan ook een van de belangrijkste reden waarom er op dit platform zo weinig gebeurde de afgelopen maanden.

Een frisse herstart dan maar. Gelukkig kunnen wij wel melden dat het met het halen van de verschijningsfrequentie van Stompwiic goed zat. Zowel in de eerste aflevering als de tweede aflevering kwamen uit en werden verspreid in de laatste week van de respectievelijke kwartalen. Met name het juninummer was nog wat lastig, omdat er zoals bekend geen direct overleg kon worden gevoerd. Alles moest op afstand. En zeg zelf, zo overleggen met elkaar kost gewoon meer tijd.

In de laatste aflevering staan de volgende bijdragen:

Voorkant nieuwste aflevering Stompwiic, afl. 16.
  1. Van Noort: enkele observaties; 2. Pastoor Cornelius Floor, Voorhouter in Stompwijk; 3. In gesprek met Jaap Verburg; 4. Stompwijk 200 jaar geleden, deel 4 (slot) en 5. Mededelingen, Opmerkingen, Vragen. Van het laatste onderdeel is het de bedoeling dat dat voortaan in iedere aflevering terugkeert. De redactie van het blad meent dat er ruimte moet zijn voor een dergelijke rubriek, simpelweg omdat er geregeld mededelingen of vragen zijn.

Wij hopen dat u genoegelijke tijden doormaakt bij het lezen van de nieuwe aflevering van ons blad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.