Een nieuwe mogelijkheid: zoeken naar bidprentjes

Vandaag is de Stichting Oud Stompwijk gestart met het aanbieden van een mogelijkheid te zoeken naar bidprentjes. Bidprentjes van mensen die iets te maken hebben met Stompwijk. Daar geboren zijn, gewoond hebben of gestorven zijn. U vindt de mogelijkheid door te klikken naar de website van de bidprentjes rechtsboven in de menubalk.

Omdat er bij velen bidprentjes rondzwerven van mensen die niet altijd ‘iets te maken hebben met Stompwijk’ gaat het zeker gebeuren dat ook bidprentjes gevonden gaan worden van mensen die niets te maken hebben met Stompwijk. Zo kan schrijver dezes in een collectie prentjes grasduinen waarvan het merendeel betrekking heeft op onze buren, Zoeterwoudenaren dus.

Op de nieuwe website, https://bidprentjes.oudstompwijk.nl -u ziet hierboven een afbeelding van de startpagina- ziet u in één oogopslag hoeveel prentjes er inmidddels zijn ingevoerd. Inmiddels staat de teller op 263!

De website werkt het beste in de meest moderne browsers. Dus gebruikt u alstublieft de meest recente versies van Chrome, Firefox desnoods Edge, maar vermijd Mincrosofts Internet Explorer. Deze browser wordt niet echt meer goed onderhouden en loopt inmidddels achter op de meest moderne ontwikkelingen binnen de wereld van het Internet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.