En daar is tie dan.

De eerste aflevering van het stichtingsblad ‘Stompwiic’ is klaar! Binnenkort belandt het blad op uw deurmat. Het maken van het blad bleek een lastige klus. Niet alleen moeten er mensen gevonden worden die een artikel kunnen en willen aanleveren, ook moet er van die artikelen nog een blad gemaakt worden en moet dat blad geprint worden.

omslag_afl_01Ervaring bij het maken van een dergelijke publicatie is belangrijk en zo groot is die ervaring binnen het bestuur niet. Toch is het gelukt om een eerste blad in elkaar te zetten. Natuurlijk zijn er tal van verbeterpunten aan te brengen, maar werken aan het perfecte blad betekende verder uitstel. Heeft u op- en aanmerkingen? Laat van u horen via redactie@oudstompwijk.nl.

Het streven is om nog dit jaar een tweede aflevering af te leveren dus mocht u nog een interessant verhaal hebben, ook nu, laat van u horen via redactie@oudstompwijk.nl. Één van de bestuursleden aanspreken in de wandelgangen kan natuurlijk ook. En als u niet weet wie wij zijn? Zij stellen zich voor het boekje en op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.