Vragen of commentaar?

Het is nu mogelijk om bij een eenmaal gevonden foto een commentaar toe te voegen of een vraag te stellen. Het is niet zo dat uw aanvullingen en dergelijke onmiddellijk doorstromen naar de beschrijving van de foto. Natuurlijk moet eerst beoordeeld worden dat het commentaar relevant is en geen reclameboodschap, om maar een iets te noemen.

Het is niet verplicht uw emailadres mee te sturen, maar dat vinden wij toch wel prettig. Niet zelden is het noodzakelijk om weer even contact op te nemen voor bijvoorbeeld verdere informatie. En, ook de StOS kan namelijk nog vragen hebben. Uiteraard wordt uw emailadres nooit gedeeld met anderen.

Als na een zoekactie er precies één resultaat is dan wordt de mogelijkheid om te reageren op de foto meteen getoond. Is er een lijstje met resultaten dan moet eerst de foto gekozen worden waarop u commentaar wilt geven. Alleen zo voorkomen wij verwarring.

Bezoek https://www.oudstompwijk.nl/opvragen/ en zoek bijvoorbeeld op het trefwoord ’teil’. U ziet slechts één foto opduiken, zoekt u op bijvoorbeeld trefwoord ‘stoep’ dan verschijnen er twee foto’s. Hebt u bij een van de foto’s een opmerking of een vraag dan moet u eerst die ene foto even klikken. Zo voorkomen wij verwarring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.